Vintage Korut

Verkkokaupastamme löydät runsaan määrän vanhoja koruja, jotka valtaosin ovat suomalaista tuotantoa. Pääsääntöisesti myymme hopea- ja pronssikoruja, ajoittain myös kultakoruja. Tarkistamme myymiemme korujen pitoisuusleimat ja muut leimat sekä tarvittaessa käytämme hankauskoetta vertailuainein. Myymämme korut ja niiden lukot sekä pidikkeet ovat ehjiä, jollei tuotekuvauksessa toisin ole tuotteen virheestä mainittu. Korujen ohella löydät myös rannekelloja ja taskukelloja sekä esimerkiksi hopeisia rasioita ja muita pieniä hopeaesineitä.

Verkkokauppamme valikoima on alalle luonnollisesti monipuolinen ja hyvin vaihtuva. Löydät kaupastamme useiden tunnettujen suunnittelijoiden tuotoksia.

Korumme löydät alla olevan painikkeen kautta tai yläpalkin valikon kohdasta Korut ja Kellot. Voit myös hakea tuotteita yläpalkissa olevan suurennuslasin kautta monin hakusanoin (kaulakoru, rintakoru, jne.)

We sell and ship our items inside Europe. We are happy to serve you, so if you have any questions, please contact us via email: vigea.shop@gmail.com

Korut ja kellot