Tietoja meistä

Verkkokauppamme taustalla vaikuttaa vuodesta 1997 asti toiminut Osto- ja Myyntiliike Simolin, jonka kivijalkamyymälä toimii nykyään Liedon keskustassa, osoitteessa Kievarintie 2. Löydät myymälän sivuston osoitteesta https://www.jrsimolin.fi/.

Toimimme pääosin Varsinais-Suomen alueella, mutta voit olla yhteydessä myös kauempaa. Yrityksemme kotipaikka on Lieto, joten Turku ja ympäristökunnat ovat alueita, joissa pystymme tarjoamaan palveluitamme nopeasti tarvittaessa.

Ostamme ja myymme lähes kaikkea koti-irtainta; huonekaluja, astioita, valaisimia, tauluja, antiikkia, ryijyjä, mattoja, design-esineitä, sotilasmerkkejä, kultaa, hopeaa, koruja, vanhoja rahoja, vanhoja postikortteja ym.

Ostamme kuolinpesiä, jäämistöjä, vintti-/kellaritavaroita ja muuttojäämistöjä. Halutessanne tyhjennämme koko huoneiston, toimitamme rikkinäiset tavarat kaatopaikalle ja hoidamme alustavan siivouksen.

Soita 0400820688 tai laita sähköpostia vigea.shop@gmail.com, niin tulemme ostamaan tavarat paikanpäältä tai tarjoa tavaroita myymäläämme Lietoon. Maksamme suoraan käteisellä tai tilillenne.

We sell and ship our items inside Europe. We are happy to serve you, so if you have any questions, please contact us via email: vigea.shop@gmail.com

Etusivulle
Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille sähköpostia. Heräsikö kysymyksiä verkkokaupan tuotteista tai niiden toimituksesta? Oletko myymässä esineitä tai jalometalleja? Tarvitsetko kuolinpesälle arviota tai jäämistölle tyhjentäjää? Kysy rohkeasti, vastaamme mielellämme.