Ostetaan kuolinpesiä Taivassalo

Ostamme kuolinpesiä ja jäämistöjä pääosin Varsinais-Suomen alueella, mutta voit olla yhteydessä myös kauempaa. Yrityksemme kotipaikka on Lieto, joten Turku ja ympäristökunnat ovat alueita, joissa pystymme tarjoamaan palveluitamme nopeasti tarvittaessa. Yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus alalta, joten saat asiallista ja luotettavaa palvelua.

Kuolinpesistä ja jäämistöistä voimme ostaa yksittäiset arvotavarat tai halutessanne tyhjentää koko asunnon, talon tai mökin kaikesta irtaimesta tavarasta, myös roskasta. Halutessanne voimme myös suorittaa tyhjennyksen lisäksi pintasiivouksen, jos olette esimerkiksi myymässä asuntoa eteenpäin.

Suoritamme niin pieniä kuin isoja tyhjennyksiä, jotka hoidamme asiallisesti kierrättäen ja tarvittava kalusto jätelavoineen hoituu kauttamme.

Luotettavuus on yrityksemme perusarvo, joten voitte olla huoletta, jos epäilette kuolinpesästä löytyvän arkaluontoista tavaraa tai asiakirjaa. Tällaisten löytyessä olemme tilanteesta riippuen joko yhteydessä teihin tai hävitämme ne asianmukaisesti.

Yrityksemme taustalla on myös toistakymmentä vuotta kokemusta vainajien kohtaamisesta ja menehtymisen ajoittain aiheuttamista jäljistä ympäristöön, joten olettehan meihin yhteydessä myös haastavamman kuolinpesän tyhjennyksen tai siivouksen ollessa kyseessä.

On myymänne kuolinpesä tai jäämistö minkälainen tahansa, älkää epäröikö ottaa yhteyttä.

Sovitaan aika ja tulemme maksutta käymään paikalla ja tarjoamaan tilanteeseenne sopivaa palvelua.

Soita tai ole sähköpostitse yhteydessä:

puh: 0400820688 / vigea.shop@gmail.com