Ostetaan kultaa ja hopeaa Savonlinna

Ostamme kultaa ja hopeaa kaikissa muodoissa Savonlinnan alueella. Niin hyvässä kunnossa olevia kultakoruja ja hopeakoruja, kuin vioittuneita ja käyttöarvonsa menettäneitä koruja, jotka ovat niin sanottua romukultaa tai romuhopeaa.

Voit tilata ilmaisen Jalometallien asiakaslähetyksen ja lähettää arvoesineesi meille arvioitavaksi.

Pystymme maksamaan kullasta ja hopeasta hyvän hinnan, koska jalometallien kierrätys on vain yksi osa liiketoimintaamme. Huomioimme lisäksi esineidesi mahdollisen jalometallipitoisuutta korkeamman arvon esineen kauneuden, harvinaisuuden, suunnittelijan, tms. mukaan.

Pääsääntöisesti laadukas kulta tai hopea on asiallisesti leimattua ja pitoisuusleima kertoo kuinka suuri osa esineen painosta on kultaa. Toki näin ei esimerkiksi kultahampaiden tai hyvin vanhan kullan kohdalla välttämättä ole, jolloin esineen pitoisuutta voimme selvittää esimerkiksi vertailuainein tehtävällä hankauskokeella. Joissakin esineissä, kuten kelloissa ja rannerenkaissa kullan tai hopean painon määrittäminen on muun sisällä olevan materiaalin johdosta haastavampaa ja tietotaitoa vaativaa.

Hyvässä kunnossa olevat kultakorut voivat olla huomattavasti painoaan arvokkaampia. Romukullasta tarjoamamme hinta perustuu aina kyseisen myyntipäivän kullan kansainväliseen markkinahintaan.

Ole meihin yhteydessä, annamme mielellämme asiallisen tarjouksen!

  • Voit tilata ilmaisen Jalometallien asiakaslähetyksen ja lähettää arvoesineesi meille arvioitavaksi.
  • Voit tuoda esineesi arvioitavaksi kivijalkamyymäläämme Lietoon, Kievarintie 2:een.
  • Voit Varsinais-Suomessa soittaa ja sopia ajankohdan, jolloin tulemme käymään ja antamaan ilmaisen tarjouksen esineistäsi.

puh: 0400820688 / vigea.shop@gmail.com

Lue lisää asiakaslähetyksistä

Esimerkiksi näistä asiakkaan

lähettämistä esineistä

maksoimme 130 euroa

11/2023.

Ota yhteyttä

Voit lähettää oheisella lomakkeella meille sähköpostia, mikäli sinulle heräsi kysyttävää asiakaslähetyksistä tai muusta jalometallien myyntiin liittyvästä asiasta.