Ostetaan kultaa ja hopeaa Naantali

Ostamme kultaa ja hopeaa sekä muita jalometalleja kaikissa muodoissa Naantalin alueella. Niin hyvässä kunnossa olevia kultakoruja ja hopeakoruja, kuin vioittuneita ja käyttöarvonsa menettäneitä koruja, jotka ovat niin sanottua romukultaa tai romuhopeaa.

Pystymme maksamaan kullasta ja muista jalometalleista hyvän hinnan, koska jalometallien kierrätys on vain yksi osa liiketoimintaamme. Huomioimme lisäksi esineidenne mahdollisen jalometallipitoisuutta korkeamman arvon esineen kauneuden, harvinaisuuden, suunnittelijan, tms. mukaan.

Toimimme pääosin Varsinais-Suomen alueella, mutta voit olla yhteydessä myös kauempaa. Yrityksemme kotipaikka on Lieto, joten Turku ja ympäristökunnat ovat alueita, joissa pystymme tarjoamaan palveluitamme nopeasti tarvittaessa.

Pääsääntöisesti laadukas kulta tai hopea on asiallisesti leimattua ja pitoisuusleima kertoo kuinka suuri osa esineen painosta on kultaa. Toki näin ei esimerkiksi kultahampaiden tai hyvin vanhan kullan kohdalla välttämättä ole, jolloin esineen pitoisuutta voimme selvittää esimerkiksi vertailuainein tehtävällä hankauskokeella. Joissakin esineissä, kuten kelloissa ja rannerenkaissa kullan tai hopean painon määrittäminen on muun sisällä olevan materiaalin johdosta haastavampaa ja tietotaitoa vaativaa.

Hyvässä kunnossa olevat kultakorut voivat olla huomattavasti painoaan arvokkaampia. Romukullasta tarjoamamme hinta perustuu aina kyseisen myyntipäivän kullan kansainväliseen markkinahintaan. Painoon perustuvan hintamme annamme tarkkuusvaakaan perustuen.


Ole meihin huoletta yhteydessä, annamme mielellämme asiallisen tarjouksen esineistäsi:

- Voit tilata ilmaisen Jalometallien asiakaslähetyksen ja lähettää arvoesineesi meille arvioitavaksi

TAI

- Voit tuoda esineesi arvioitavaksi kivijalkamyymäläämme Lietoon, Kievarintie 2:een.

TAI

- Voit soittaa ja sopia ajankohdan, jolloin tulemme käymään ja antamaan ilmaisen tarjouksen esineistäsi.

TAI

- Voit lähettää sähköpostia esimerkiksi kuvien kera ja annamme ilmaisen arvion esineistäsi.

puh: 0400820688 / vigea.shop@gmail.com

Etusivulle

Jalometallien asiakaslähetykset

Halutessanne myydä kultaa tai muita jalometalleja, voitte tilata sivuiltamme maksutta tuotteen Jalometallien asiakaslähetys ja lähettää arvoesineenne meille arvioitavaksi. Lähetyksen tilaaminen ei sido asiakasta mihinkään.

Lähetys sisältää myyntilomakkeen, turvapussin ja lähetyskuoren. 

Arvioimme esineenne ammattitaidolla, lähes 30 vuoden kokemuksella jalometallien kierrätyksestä ja kaupankäynnistä. Huomioimme myös esineidenne mahdollisen jalometallipitoisuutta korkeamman arvon esineen kauneuden, harvinaisuuden, suunnittelijan, tms. mukaan.

Asiakaslähetyksen tilaaminen, esineiden lähettäminen ja mahdollinen palauttaminen on asiakkaalle ilmaista.

Lähettäminen on turvallista, sillä lähetys kulkee omaa reittiään välikuittauksineen ja lähetys on vakuutettu vähintään 5000 euroon asti.

Voitte laittaa kuoreen kaikkia jalometalleja eikä teidän tarvitse välittää lähetyksen painosta, kunhan esineet lähetyskuoreen mahtuvat. Lähetyskuoren koko on noin 28cm x 20cm. Tarvittaessa voitte tilata useamman kuoren.

Suurempikokoisten esineiden lähettämisen tullessa kyseeseen, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse, niin järjestämme asian.

Korujen kivet palautamme tarvittaessa asiakkaalle maksutta.

Lähetyksenne saavuttua meille, annamme tarjouksemme 3 vuorokauden kuluessa teille sähköpostitse. Ostotarjouksen hyväksyttyänne maksamme välittömästi pankkitilillenne tai halutessanne Mobilepayn kautta.