Ostetaan kultaa ja hopeaa Loviisa

Ostamme kultaa ja hopeaa kaikissa muodoissa Loviisan alueella. Niin hyvässä kunnossa olevia kultakoruja ja hopeakoruja, kuin vioittuneita ja käyttöarvonsa menettäneitä koruja, jotka ovat niin sanottua romukultaa tai romuhopeaa.

Voit tilata ilmaisen Jalometallien asiakaslähetyksen ja lähettää arvoesineesi meille arvioitavaksi.

Pystymme maksamaan kullasta ja hopeasta hyvän hinnan, koska jalometallien kierrätys on vain yksi osa liiketoimintaamme. Huomioimme lisäksi esineidesi mahdollisen jalometallipitoisuutta korkeamman arvon esineen kauneuden, harvinaisuuden, suunnittelijan, tms. mukaan.

Pääsääntöisesti laadukas kulta tai hopea on asiallisesti leimattua ja pitoisuusleima kertoo kuinka suuri osa esineen painosta on kultaa. Toki näin ei esimerkiksi kultahampaiden tai hyvin vanhan kullan kohdalla välttämättä ole, jolloin esineen pitoisuutta voimme selvittää esimerkiksi vertailuainein tehtävällä hankauskokeella. Joissakin esineissä, kuten kelloissa ja rannerenkaissa kullan tai hopean painon määrittäminen on muun sisällä olevan materiaalin johdosta haastavampaa ja tietotaitoa vaativaa.

Hyvässä kunnossa olevat kultakorut voivat olla huomattavasti painoaan arvokkaampia. Romukullasta tarjoamamme hinta perustuu aina kyseisen myyntipäivän kullan kansainväliseen markkinahintaan. Painoon perustuvan hintamme annamme tarkkuusvaakaan perustuen.

Jalometallien asiakaslähetykset

Halutessasi myydä kultaa tai hopeaa, voit tilata sivuiltamme maksutta tuotteen Jalometallien asiakaslähetys ja lähettää arvoesineesi meille arvioitavaksi. Lähetyksen tilaaminen ei sido asiakasta mihinkään. 

Lähetys sisältää myyntilomakkeen, turvapussin ja lähetyskuoren. 

Arvioimme esineesi ammattitaidolla, lähes 30 vuoden kokemuksella jalometallien kierrätyksestä ja kaupankäynnistä. Huomioimme myös esineidesi mahdollisen jalometallipitoisuutta korkeamman arvon esineen kauneuden, harvinaisuuden, suunnittelijan, tms. mukaan.

Asiakaslähetyksen tilaaminen, esineiden lähettäminen ja mahdollinen palauttaminen on asiakkaalle ilmaista.

Lähettäminen on turvallista, sillä lähetys kulkee omaa reittiään välikuittauksineen ja lähetys on vakuutettu vähintään 5000 euroon asti.

Voit laittaa kuoreen kaikkia jalometalleja eikä sinun tarvitse välittää lähetyksen painosta, kunhan esineet lähetyskuoreen mahtuvat. Lähetyskuoren koko on noin 28cm x 20cm. Tarvittaessa voit tilata useamman kuoren.

Suurempikokoisten esineiden lähettämisen tullessa kyseeseen, voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella, niin järjestämme asian.

Korujen kivet palautamme tarvittaessa asiakkaalle maksutta.

Lähetyksesi saavuttua meille, annamme tarjouksemme 3 vuorokauden kuluessa sinulle sähköpostitse. Ostotarjouksen hyväksyttyäsi maksamme välittömästi pankkitilillesi tai halutessasi Mobilepayn kautta.

Ota yhteyttä

Voit lähettää oheisella lomakkeella meille sähköpostia, mikäli sinulle heräsi kysyttävää asiakaslähetyksistä tai muusta jalometallien myyntiin liittyvästä asiasta.