Ostetaan kultaa ja hopeaa Hämeenlinna

Ostamme kultaa ja hopeaa kaikissa muodoissa Hämeenlinnan alueella. Niin hyvässä kunnossa olevia kultakoruja ja hopeakoruja, kuin vioittuneita ja käyttöarvonsa menettäneitä koruja, jotka ovat niin sanottua romukultaa tai romuhopeaa.

Voit tilata ilmaisen Jalometallien asiakaslähetyksen ja lähettää arvoesineesi meille arvioitavaksi.

Pystymme maksamaan kullasta ja hopeasta hyvän hinnan, koska jalometallien kierrätys on vain yksi osa liiketoimintaamme. Huomioimme lisäksi esineidesi mahdollisen jalometallipitoisuutta korkeamman arvon esineen kauneuden, harvinaisuuden, suunnittelijan, tms. mukaan.

Pääsääntöisesti laadukas kulta tai hopea on asiallisesti leimattua ja pitoisuusleima kertoo kuinka suuri osa esineen painosta on kultaa. Toki näin ei esimerkiksi kultahampaiden tai hyvin vanhan kullan kohdalla välttämättä ole, jolloin esineen pitoisuutta voimme selvittää esimerkiksi vertailuainein tehtävällä hankauskokeella. Joissakin esineissä, kuten kelloissa ja rannerenkaissa kullan tai hopean painon määrittäminen on muun sisällä olevan materiaalin johdosta haastavampaa ja tietotaitoa vaativaa.

Hyvässä kunnossa olevat kultakorut voivat olla huomattavasti painoaan arvokkaampia. Romukullasta ja -hopeasta tarjoamamme hinta perustuu kansainväliseen markkinahintaan.

Ole meihin yhteydessä, annamme mielellämme asiallisen tarjouksen!

  • Voit tilata ilmaisen Jalometallien asiakaslähetyksen ja lähettää arvoesineesi meille arvioitavaksi.
  • Voit tuoda esineesi arvioitavaksi kivijalkamyymäläämme Lietoon, Kievarintie 2:een.
  • Voit Varsinais-Suomessa soittaa ja sopia ajankohdan, jolloin tulemme käymään ja antamaan ilmaisen tarjouksen esineistäsi.

puh: 0400820688 / vigea.shop@gmail.com

Lue lisää asiakaslähetyksistä

Esimerkiksi näistä asiakkaan

lähettämistä esineistä

maksoimme 336 euroa

1/2024.


Tilaa jalometallien asiakaslähetys
Kirjoita Viesti-kenttään osoitteesi ja kirjeiden kappalemäärä

Voit tilata oheisella lomakkeella kotiisi vakuutetun kirjeen (1-3kpl) ja lähettää arvoesineesi meille arvioitavaksi. Lähettäminen, arviointi ja mahdollinen palauttaminen on sinulle täysin ilmaista. Kirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.