Ostetaan antiikkia ja vanhaa tavaraa Lieto

Ostamme lähes kaikkea vanhaa ja käytettyä tavaraa. Vintagea, antiikkia, designia ja keräilytavaraa sekä kaikkea muuta. Ostamme ja tyhjennämme kuolinpesiä ja jäämistöjä yli 25 vuoden kokemuksella. Sopimuksen mukaan voimme tyhjentää koko huoneiston ja toimittaa rikkinäiset tavarat kierrätykseen sekä hoitaa huoneiston alustavan siivouksen.

Toimimme pääosin Varsinais-Suomen alueella, mutta voit olla yhteydessä myös kauempaa. Yrityksemme kotipaikka on Lieto, joten Turku ja ympäristökunnat ovat alueita, joissa pystymme tarjoamaan palveluitamme nopeasti tarvittaessa.

Soita ja tilaa maksuton arviokäynti, myyt sitten kokonaista irtaimistoa tahi yksittäisiä esineitä.

Ostamme kultaa, hopeaa, koruja, kelloja, valaisimia, huonekaluja, astioita, sotilasmerkkejä, vanhoja rahoja, vanhoja postikortteja, taide- ja designesineitä (Aalto, Wirkkala, Tynell, Sarpaneva, Nyman, Toikka, Kaipiainen, Weckström, Still, Franck, Kukkapuro, Aarnio, Nummi, Vitali, Kauppi ym.)

Älä huoli, vaikka myymäsi jäämistö tai kuolinpesä olisi sotkuinen tai ollut pitkään hoitamatta. Tulemme mielellämme käymään, sillä yllättävätkin esineet saattavat olla rahanarvoisia.

Ota yhteyttä:

puh: 0400820688 / vigea.shop@gmail.com

Etusivulle