Antiikin verkkokauppa

Arvostamme vanhaa ja kestävää tavaraa, joista moni kätkee sisäänsä huikeita tarinoita menneestä ja kuvastaa aikansa maailmaa ja henkeä. Etenkin taiteessa ja kaikessa käden työssä - niin tauluissa, veistoksissa, taidelaseissa kuin koruissa - arvostamme sitä aikaa, ajatusta ja liikettä, mitä tekijänsä on esineeseen antanut.

Antiikin määritelmä vaihtelee lähteestä riippuen, mutta yleisellä tasolla antiikiksi katsotaan Suomessa jo yli 50 vuotta vanhat esineet. Kansainvälisellä tasolla määritelmänä on usein yli 100 vuoden ikä.

Verkkokaupastamme löydät kaikenlaista antiikkia ja vanhaa tavaraa. Alalle luonnollisesti valikoimamme on monipuolinen ja hyvin vaihtuva.

Myymme lähes kaikkea antiikkia; huonekaluja, astioita, valaisimia, tauluja, ikoneita, ryijyjä, mattoja, design-esineitä, sotilasmerkkejä, kultaa, hopeaa, koruja, vanhoja rahoja, vanhoja postikortteja jne.

We sell and ship our items inside Europe. We are happy to serve you, so if you have any questions, please contact us via emailvigea.shop@gmail.com

Etusivulle