Antiikki verkkokauppa

Verkkokauppamme taustalla vaikuttaa vuodesta 1997 asti toiminut Osto- ja Myyntiliike Simolin, jonka kivijalkamyymälä toimii nykyään Liedon keskustassa, osoitteessa Kievarintie 2. Löydät sivustomme osoitteesta https://www.jrsimolin.fi/.

Toimimme pääosin Varsinais-Suomen alueella, mutta voit olla yhteydessä myös kauempaa. Yrityksemme kotipaikka on Lieto, joten Turku ja ympäristökunnat ovat alueita, joissa pystymme tarjoamaan palveluitamme nopeasti tarvittaessa.

Ostamme ja myymme lähes kaikkea koti-irtainta; huonekaluja, astioita, valaisimia, tauluja, antiikkia, ryijyjä, mattoja, design-esineitä, sotilasmerkkejä, kultaa, hopeaa, koruja, vanhoja rahoja, vanhoja postikortteja ym.

Ostamme kuolinpesiä, jäämistöjä, vintti-/kellaritavaroita ja muuttojäämistöjä. Halutessanne tyhjennämme koko huoneiston, toimitamme rikkinäiset tavarat kaatopaikalle ja hoidamme alustavan siivouksen.

Soita +358400820688 tai laita sähköpostia vigea.shop@gmail.com, niin tulemme ostamaan tavarat paikanpäältä tai tarjoa tavaroita myymäläämme Lietoon. Maksamme suoraan käteisellä tai tilillenne.

If you are interested in purchasing our items outside from Finland, please contact us via email: vigea.shop@gmail.com

Etusivulle